fredag 7. desember 2012

Nattbuss til Mombasa

Da e vi vel framme på Nyali beach & holiday resort! Sitt i baren ved bassenget og kosa mej me en kald fanta blackcurrant, som smaka nesten sameleis som julebrus! :)

Torsdag morgen tok vi also av frå Kisii til Nairobi! Det gikk no ganske smertefritt for sej me kjekke sjåfør og en tisetar heilt for oss sjøl ^^ På veien kjørte vi forbi en femsetar me fem unga i bagasjeromme... So vår reisemåte va ganske luksuriøs :) Vi kom fram til Nairobi i ganske god tid og tok me oss sjåføren på kafe for å spise middag før han kjørte oss til bussplassen, ca to tima før bussen skulle gå.

Venteromme va no greit nok, so va ikkje noke problem å sitte der :) Ej he no begynt å lese Pablo Coelho's "Eleven minutes", den anbefala ej sterkt! He store plana om å lese resten av bøkene has når ej kjem heim :) Uansett, rundt 21.30 fant vi plassane våre på bussen å for avgårde mot Mombasa! Ej må innrømme det at å ta nattbussen (eller bussen generelt) til Mombasa e ikkje å anbefale. Vi betalte jo litt ekstra for å ha en "fancy" buss med blant anna air condition. Problemet va det at Afrikanarane syns det blei for kaldt med aircondition, so istaden satt vi 9-10 tima i tunge, klamme luft å svetta, tru det eller ei, med varmeanlegget på... Trur det må være den verste bussturen i mitt liv. I tillegg til å ikkje få sove pga varm og tung luft så hadde bussjåføren på full guffe Afrikansk pop/hip hop på telefonen sin, so det blei ikkje mykje fred og ro heller..

Menmen, vi kom no fram til slutt, og hoppa av bussen på Nyali :) Der fant vi oss en tuktuk som skulle ta oss med på Nyali beach & holiday resort. Vi kom fram, bar inn all bagasjen og stilte oss i resepsjonen. Etter litt fram og tilbake fant vi ut at vi va på Nyali international hotel and spa, istedenfor ovenfornemnte... So vi fikk oss en taxi og tok av igjen.. Som du sikkert no forstår so he det vår ei lang og slitsom reise, men når vi kom fram til rette hotellet blei vi veldig fornøgde! Vi fikk gå rett til frokost, som va kjempego, og so for vi avgårde for å fornye visumet som gikk ut i dag :)

Etter ditte he vi slappa av, sola oss og bada i bassenget, og ej he allereide blitt litt brun (trur ej..) :) Her sitt ej alså å skriv og venta på at Tord skal komme ned igjen so vi kan kjøpe oss lunsj her i bassengbaren med utsikt utover havet <3 Her e heilt nydelig, bilde neafor ;) Etter lunsj he ej tenkt at vi ska gå oss en tur på stranda, og i kveld skal vi ut å spise sushi (!!<3) med Mombasa gjengen ;)

Neesten soloppgong (utgjøna bussvinduet).

Varme og slitne, men med humøret i behold ;)

Soloppgong i det vi kjøre inn mot Mombasa.

Megastor seng, me ordentlig dyne og mjuke pute! Gleda mej til å legge mej <3



Litt bagasje.....

Megastor dusj me varmtvatten og skikkelig trykk :D


Utsikta frå hotellromvinduet :)

Frokost :)

Grei utsikt? Her e bassenget rett utafor bildet til venstre :)

Strand <3

2 kommentarer:

  1. ahh! herleg ! korleis var det å seie hadet til ungane :(? er veldig artig å lese for meg, for denne bussturen har eg også tatt.. BEGGE vegar.. O.o

    SvarSlett
    Svar
    1. Det va veldig trist å sei hadet til ungane! Trur det va eit par stykke som ikkje heilt forstod ka som forgikk, men vi fikk no iallefall sagt hade, så håpa ej på at vi skal tilbake på besøk en gang :)
      Veldig trist å vite at vi ikkje skal jobbe der meir framover, men samtidig så gleda ej mej veldig til å komme heim, både til folk, skule og jobb ;)

      Slett