tirsdag 2. oktober 2012

Bumpy ride


I dag tok vi turen til Tabaka sammen med Sofie, Denise, Amanda og Pauline. Vi tok en taxi, 5 seters, men vi va 8 passasjera :p 4 framme, og 4 bak ;) Ej og Tord blei underveis litt nyskjerrig på kor fort han kjørte og kika fram, men speedometeret stod på null :p etter litt kom vi til en plass der politiet hadde lagt ut spikermatte i veibana, noke liknande en teknisk kontroll.. Politimannen kom bort til bilen vår, kika inn vinduet, taxisjåføren ga han litt penga og sa ett eller anna om Msungo’s, så vinka politimannen oss vidare.. Vi visste at politiet va korrupte her, men det va no litt spesielt å sjå det på egenhånd… ;) 

Tabaka e et område der dei laga og selge figura av såpestein. Vi fant masse fint, vasa, asjetta, lysestaka, smykkeskrin, etc :) Når vi begynte å bli klar til å reise igjen so kom der en mann som gjerne ville vise oss korleis dei mala det, så vi blei med bak på verkstedet has, so mala og polerte han ei vase som ej kjøpte :) Den finaste vasen i verden <3 Va litt artig å sjå korleis han gjorde det, det gikk kjemperaskt og der e monge bitte små detalja! 

På vei tilbake møtte vi på en ”bomstasjon” som bestod av ett tynt tau som va hengt opp på tvers av veien. Her måtte taxisjåføren igjen stikke ut litt penga, so kom der to kara å tok ned tauet :p Når vi kom til politikontrollen igjen på vei tilbake so vinka politimannen oss vidare me en gong sia vi allereide hadde betalt våre bestikkelsa :p

No e ej litt dårlig, so ej orka ikkje å pakke ut og ta bilde av dei andre tinga ej he kjøpt, berre den vasen sia den va pakka for sej sjøl :p

Et forsøk på å ta bilde av alle i bilen!

4 stk framme...
 ... og 4 stk bake ;) (Tord teke bilde)


Vasen min under konstruksjon!

Vasen min <3
 Åsso andre sida :p


Ditte e Gulasj, han bor på kjøkkenet vårt og spis kakkerlakkane og edderkoppane vår :D



2 kommentarer:

  1. Ej ønske mej en sann vase! Regna me du he plass til en heile hau heimatt ;)

    SvarSlett
  2. Tenkte mej kanskje at du kom til å like den :p Ej trur ej må til me en ekstra koffert uansett kor ej vrir å vende på det!;)

    SvarSlett