onsdag 3. oktober 2012

Happy Birthday Denise!

I dag dro vi til bassenget for å chille litt, med Denise sin bursdag som unnskyldning :) Ej og Tord va jo såpass treig med å komme oss av gårde at Denise og Henriette måtte dra like etter vi kom... Menmen, vi fikk uansett solt oss litt, og bada litt, det va heilt fantastisk :)

Det kom en stooor gjeng med bøller som berre bråka å spruta vatn, så det blei litt travelt.. Dei va ikkje særlig gode svømmara, dei svømme som hunda :p Men så lærte vi også at swahili ordet for å svømme direkte oversatt betyr "hitting water", og det va akkurat det dei gjorde :p Neste gong skal vi komme oss av gårde litt tidligare så vi fe ligge der i fred :p Ej e lettare solbrent rundt omkring, men ej he i det minste fått litt sol på singlet og kortbukse områda!;) Kanskje være litt flinkare å smøre mej neste gong, men det e lett å skippe det når det e so varmt å en blir sliten å slapp, åsso e ej uti bassenget et par gonga for å kjøle mej ned, så da må ej smøre på nytt, osv... Luksusproblem? ;)

Etter å ha vært heime og dusja og sove litt (føle mej fremdeles ikkje heilt bra), so dro vi opp til dei frivillige for å feire bursdagen til Denise :) Ho hadde laga danske pannekake, so e akkurat det samme som norske pannekake, det va veeeldig godt :D Vi hadde smelta sjokolade på med is og fruktsalat ved siden av, va for svolta til å huske å ta bilde av det :p Etterpå spiste vi kake som Nadine hadde laga, det va også veldig godt :D

Hauka over oss ved bassenget :)


Utsikta rett opp frå der ej låg å sola mej :p

 


Bassengetmed alle pøblane :p


Bursdagskake!

Amanda, Ryan, Henriette og Denise

Nadine og Amanda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar